Despre Noi

Sindicatul IMPACT s-a nascut in anul 2003 din dorinta salariatilor BRD-Groupe Société Générale de a avea un reprezentant puternic in relatia cu patronatul francez al bancii. Valorile care ne anima in activitatea sindicala sunt demnitateasolidaritatea si spiritul de echipa. Apolitic si independent, sindicatul nostru are ca principala misiune apararea si promovarea drepturilor si intereselor profesionale, economice, sociale, culturale si sportive ale membrilor sai, in conformitate cu legislatia muncii si cu prevederile contractelor de munca (individual si colectiv).

Sindicatul IMPACT este afiliat la Federatia Sindicatelor din Asigurari si Banci (FSAB) care, la rindul ei, este afiliata la CNS Cartel ALFA. Aceasta afiliere ne-a dat, pe linga forta, si oportunitatea de a coopera, in plan intern, cu colegi sindicalisti din alte institutii bancare si de asigurari (Raiffeisen Bank, BCR, Bancpost, Unicredit, UPA, Groupama, Asirom, Omniasig). In plan extern, Sindicatul IMPACT are o excelenta relatie de colaborare cu sindicatul francez CGT-Societe Generale.

La nivel international, Sindicatul IMPACT este afiliat la confederatia mondiala UNI Global Union, sub a carei coordonare a devenit membru fondator al Aliantei sindicale Société Générale.