Help
Acest site are 2 sectiuni protejate prin Utilizator si Parola:

I. FORUM
Sectiunea Forum se adreseaza tuturor angajatilor BRD care sunt si membri de sindicat.

II. Membri Sindicat
Sectiunea Membri de Sindicat se adreseaza personelor care figureaza in BEx(Biroul Executiv) sau in CC(Consiliul de Coordonare).

La accesarea uneia din cele 2 sectiuni mentionate la sus, Vizitatorul este trimis catre o pagina in care apare Mesajul: "Pagina protejata! Accesati pagina de [Login]".

In Pagina de Login este solicitat un Utilizator si o Parola.
Dupa introducerea corecta a acestor date prin apasarea butonului Autentificare se realizeaza accesul in zona dorita.

Daca Nu detineti inca un Cont pe acest Website atunci NU completati nimic in campurile Utilizator si Parola ci apasati doar pe butonul [Inregistrare].

In acest moment se deschide Pagina de Inregistrare ca Utilizator in care se solicita urmatoarele informatii:
- Cnp : CNP-ul dvs.
- Marca : Marca de angajat al BRD
- Utilizator : Un nume(nickname) preferat de dvs. (de ex.: nume, prenume, nume.prenume sau alta combinatie dorita).
- Parola : O combinatie de litere si cifre gandita in asa fel incat sa fie greu de detectat de alte persoane.

In urma apasarii butonului Inregistrare, daca datele introduse sunt corecte atunci se creaza un cont provizoriu si este trimis pe adresa de email cu care figurati in baza de date a BRD un Email de confirmare, in acelasi timp fiind afisata o fereastra ce confirma reusita operatiei de creare cont.
Daca date introduse nu sunt corecte atunci veti fi atentionat prin mesaje de eroare sugestive.

Dupa ce ati terminat aceasta procedura din procesul de inregistrare ca Utilizator trebuie sa verificati casuta de email(pentru a detecta usor adresa pe care a fost trimis emailul pe pagina de confirmare a inregistrarii apare adresa de email in care sunt prevazute in clar primul si ultimul caracter).

In continutul email-ului veti gasi un link(rapid) cat si o adresa web integrala pentru activarea contului. Prin apasarea pe link sau prin copierea in browser a adresei complete se realizaeaza activarea contului deja creat.

Dupa activare puteti avea acces in zona dorita prin autentificare in Pagina Login cu Utilizatorul si Parola folosite in pagina de inregistrare.

Dupa ce ati finalizat activitatea pe site, din motive de securitate, este indicat sa folositi butonul [Logout] aflat in partea dreapta sus a ferestrei de Forum sau Membri de sindicat dupa caz.