Linkuri
Link-uri utile:

CNS Cartel ALFA a fost creata în 1990 in scopul de a realiza o reprezentare reala si autentica a lucratorilor din Romania. CNS Cartel ALFA a contribuit la transformarea miscarii sindicale romanesti prin formarea de militanti sindicali experimentati care pot sa isi exprime liber opiniile si sa reprezinte cu adevarat interesele lucratorilor.
www.cartel-alfa.ro

Federatia Sindicatelor din Asigurari si Banci (FSAB) a fost creata in anul 2002, cu scopul de a realiza o reprezentativitate reala la nivelul ramurii Asigurari si Banci din Romania. La nivel national, FSAB este afiliata la CNS Cartel ALFA, care cuprinde 42 de federatii de ramura din Romania si coordoneaza activitatea a 42 de uniuni sindicale teritoriale din fiecare judet.
www.fsab.ro

Sindicatul salariatilor din Raiffeisen Bank provine din Sindicatul salariatilor din Banca Agricola, care functioneaza din 5 martie 1990 constituit fara autorizatie administrativa prealabila. In anul 2002, Sindicatul SACUT adera la CNS Cartel ALFA si, impreuna cu Federatia din Asigurari, formeaza Federatia Sindicatelor din Asigurari si Banci (FSAB), prima federatie de acest gen din Romania.
www.sindicatulraiffeisen.ro

In dorinta de a crea un partener de dialog social puternic si bine instruit pentru managementul UPA Romania, in noiembrie 2006 un grup de initiativa format din 17 salariati ai Unicredit Processes and Administration Romania a constituit Sindicatul UPA Romania, urmand ca in ianuarie 2007 sindicatul sa obtina personalitatea juridica conferita printr-o sentinta definitiva si irevocabila a Judecatoriei Sectorului 4 Bucuresti.
www.sindicatulupa.ro